Nuffnang add.

Sunday, November 7, 2010

Part 1

haha...setelah ditinggalkn beberape bulan,ak punya bos pun hantar besi buruk ni kt banduan..oleh sebab bos ak ni warden penjare,die pun suruh banduan yg ad dlm penjare kluang 2 kopak-kapikkan kete ak ni...hehe...untung x klu bpak keje warden?haha...ni lah hasilnye....
hahaha...rare x?akibat kete tnggi cm pajero,aku pun lowed kn la spring dy..hoho...tapi ibu xnak naik besi buruk ni..haha dy ckp cm nek kete xd suspension...mmg buruk pun kete ni...bhahaha...
time ni ak nak bwak g trengganu..huh!tkot pun ad...maklumla,kete pun da dkat 30thn kn...tp jgn risau la..ak yakin msti smpai pnye...
                                                                rare x?
lepas smua sttle,ak pun bwk besi buruk ni g trengganu...sem 2 ak kat poly dngn besi buruk ni la..bye2 kluang..!smoge slamat perjalanan..........

1 comment: